NU.nl zoekt nieuwe collega

Logo NU.nlNU.nl is, met ruim vijf miljoen unieke bezoekers per maand, de grootste nieuwssite van Nederland. Onze jonge, bevlogen redactie brengt onze lezers altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Sinds enige tijd beschikt NU.nl over een eigen parlementaire redactie.

Voor de verdere uitbreiding en verdieping van zijn politieke verslaggeving is nieuwssite NU.nl op zoek naar een:

Parlementair verslaggever (M/V) voor 40 uur per week

Je hebt als ideale kandidaat aantoonbare ervaring in de politieke journalistiek, beschikt over een netwerk in Den Haag, en hebt een neus voor nieuws. Je bent bevlogen, snel en zorgvuldig, kunt goed onder tijdsdruk presteren, en begrijpt dat het nieuws zich niet altijd aan kantooruren houdt. Je hebt affiniteit met online journalistiek en een brede belangstelling voor de actualiteit.

Je draait je hand niet om voor het schrijven van een strak nieuwsbericht, maar bent ook in staat om leesbare en actuele politieke interviews te maken.

NU.nl streeft er naar om het nieuws waar mogelijk en relevant te verrijken met bewegend beeld. Enige ervaring als camjo strekt daarom tot aanbeveling.

NU.nl biedt een leuke baan bij een zich snel ontwikkelend medium met volop groeimogelijkheden. De gemiddelde leeftijd op de redactie ligt rond de 30 jaar. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 2900,– bruto per maand bij een 40-urige werkweek. We streven naar een ingangsdatum van 1 januari 2012.

Interesse? 
Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Reacties, voorzien van cv, dienen op 10 november 2011 binnen te zijn bij wieland@nu.nl o.v.v. vacature Parlementair Verslaggever NU.nl. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Wieland van Dijk, chefredacteur, via 020 840 4618.

Eén reactie to “NU.nl zoekt nieuwe collega”

  1. Lucas Benschop Says:

    Dat lijkt me wel wat…

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s